ClickCease Tietosuojakäytäntö - 5minskin

SALE - 50% OFF + FREE 2-4 DAY USA SHIPPING

0

Ostoskorisi on tyhjä

Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten 5 minskin. (Sivusto tai me) kerää, käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia tietojasi, kun vierailet Sivustolla tai teet ostoksia.ite.

Kun vierailet Sivustolla, keräämme tiettyjä tietoja laitteestasi, vuorovaikutuksestasi Sivuston kanssa sekä tietoja, joita tarvitaan ostojesi käsittelyyn. Saatamme myös kerätä lisätietoja, jos otat meihin yhteyttä asiakastukea varten. Tässä tietosuojakäytännössä viittaamme kaikkiin tietoihin, jotka voivat yksilöidä yksilön (mukaan lukien alla olevat tiedot), henkilötiedoiksi. Katso alla olevasta luettelosta lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja keräämme ja miksi.y.

Laitteen informaatio

Tilaus Informaatio

Henkilötietojen jakaminen

Jaamme henkilötietosi palveluntarjoajien kanssa auttaaksemme meitä tarjoamaan palvelujamme ja täyttämään kanssasi tekemämme sopimuksen edellä kuvatulla tavalla. Esimerkiksi:

Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle kohdistettuja mainoksia tai markkinointiviestintää, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Esimerkiksi:

Lisätietoja kohdistetun mainonnan toiminnasta saat Network Advertising Initiativen (NAI) koulutussivulta osoitteessaat http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Lisäksi voit kieltäytyä joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen kieltäytymisportaalissa osoitteessa: http://optout.aboutads.info/.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÄMINEN

Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle palveluitamme, joihin kuuluvat: tuotteiden tarjoaminen myyntiin, maksujen käsittely, tilauksesi toimittaminen ja täyttäminen sekä pysyminen ajan tasalla uusista tuotteista, palveluista ja tarjouksista.

Laillinen peruste

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti, jos asut Euroopan talousalueella (ETA), käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla laillisilla perusteilla:ses:

SÄILYTTÄMINEN

Kun teet tilauksen Sivuston kautta, säilytämme henkilötietosi rekisteriä varten, ellet ja kunnes pyydät meitä poistamaan nämä tiedot. Lisätietoja poistooikeudesta on alla olevassa osiossa Omat oikeutesi..

AUTOMAATTINEN PÄÄTÖKSENTEKO

Jos asut ETA-alueella, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu yksinomaan automatisoituun päätöksentekoon (joka sisältää profiloinnin), kun tällä päätöksenteolla on sinuun oikeudellisia vaikutuksia tai se vaikuttaa sinuun muutoin merkittävästi.

Me osallistua täysin automatisoituun päätöksentekoon, jolla on oikeudellinen tai muuten merkittävä vaikutus asiakastietojen avulla.

Käsittelijämme Shopify käyttää rajoitettua automatisoitua päätöksentekoa estääkseen petokset, joilla ei ole laillista tai muuten merkittävää vaikutusta sinuun.

Palveluja, jotka sisältävät automatisoidun päätöksenteon elementtejä, ovat mm.

HENKILÖTIETOJEN MYYNTI

Sivustomme myy henkilötietoja Kalifornian vuoden 2018 kuluttajatietosuojalain (CCPA) mukaisesti.).

[LISÄÄ:

OIKEUTESI

GDPR

Jos asut ETA:ssa, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihin, siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää henkilötietojesi korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä yhteystietojen kautta.

Henkilötietojasi käsitellään aluksi Irlannissa, minkä jälkeen ne siirretään Euroopan ulkopuolelle säilytystä ja jatkokäsittelyä varten, mukaan lukien Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Lisätietoja siitä, kuinka tiedonsiirto on GDPR:n mukaista, on Shopifyn GDPR Whitepaperissa: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

CCPA

Jos asut Kaliforniassa, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihin (tunnetaan myös nimellä oikeus tietää), siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää henkilötietojesi korjaamista, päivitetty tai poistettu. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kauttaw 

Jos haluat nimetä valtuutetun edustajan lähettämään nämä pyynnöt puolestasi, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen.

KEKSIT

Eväste on pieni määrä tietoa, joka ladataan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet sivustollamme. Käytämme useita erilaisia evästeitä, mukaan lukien toiminnalliset, suorituskyky-, mainonta- ja sosiaalisen median evästeet tai sisältöevästeet. Evästeet parantavat selauskokemustasi antamalla verkkosivuston muistaa toimintasi ja asetuksesi (kuten sisäänkirjautumisen ja alueen valinnan). Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse syöttää näitä tietoja uudelleen aina, kun palaat sivustolle tai selaat sivulta toiselle. Evästeet tarjoavat myös tietoa siitä, kuinka ihmiset käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi käyvätkö he ensimmäistä kertaa vai käyvätkö he usein.

Käytämme seuraavia evästeitä optimoidaksemme kokemuksesi sivustollamme ja tarjotaksemme palveluitamme.

KAUPAN TOIMINNAN TARVITTAVAT Evästeet

Nimi Toiminto
_ab Käytetään järjestelmänvalvojan käytön yhteydessä.
_secure_session_id Käytetään liikkeen läpi navigoinnin yhteydessä.
kärry Käytetty ostoskorin yhteydessä.
cart_sig Käytetään kassan yhteydessä.
cart_ts Käytetään kassan yhteydessä.
checkout_token Käytetään kassan yhteydessä.
salaisuus Käytetään kassan yhteydessä.
suojattu_asiakastunnus Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä.
storefront_digest Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä.
_shopify_u Käytetään helpottamaan asiakastilitietojen päivittämistä.

RAPORTOINTI JA ANALYTIIKKA

Nimi Toiminto
_tracking_consent Seurantaasetukset.
_aloitussivu Seuraa aloitussivuja
_alkuperäinen_viittaus Seuraa aloitussivuja
_s Shopify-analytiikka.
_shopify_fs Shopify-analytiikka.
_shopify_s Shopify-analytiikka.
_shopify_sa_p Shopifyn markkinointiin ja viittauksiin liittyvä analytiikka.
_shopify_sa_t Shopifyn markkinointiin ja viittauksiin liittyvä analytiikka.
_shopify_y Shopify-analytiikka.
_y Shopify-analytiikka.

Aika, jonka eväste pysyy tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, riippuu siitä, onko se pysyvä vai istuntoeväste. Istuntoevästeet kestävät, kunnes lopetat selaamisen ja pysyvät evästeet, kunnes ne vanhenevat tai poistetaan. Suurin osa käyttämistämme evästeistä on pysyviä ja vanhenee 30 minuutin ja kahden vuoden välillä päivästä, jolloin ne on ladattu laitteellesi.ice.

Voit hallita ja hallita evästeitä eri tavoilla. Muista, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi vaikuttaa negatiivisesti käyttökokemukseesi ja osia verkkosivustostamme ei ehkä enää ole täysin käytettävissä.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit valita, hyväksytkö evästeet selaimesi säätimillä, jotka usein löytyvät selaimesi Työkalut- tai Asetukset-valikosta. Lisätietoja selaimen asetusten muuttamisesta tai evästeiden estämisestä, hallinnasta tai suodattamisesta löytyy selaimesi ohjetiedostosta tai sellaisista sivustoista kuins as www.allaboutcookies.org.

Huomaa lisäksi, että evästeiden estäminen ei välttämättä estä täysin sitä, kuinka jaamme tietoja kolmansien osapuolten, kuten mainoskumppaneiden, kanssa. Käyttääksesi oikeuksiasi tai kieltäytyäksesi tietyistä tietojesi käytöstä näiden osapuolten toimesta, noudata yllä olevan Käyttäytymiseen perustuva mainonta -osion ohjeita.e.

ÄLÄ JÄLJITÄ

Huomaa, että koska alalla ei ole johdonmukaista ymmärrystä siitä, kuinka vastata Do Not Track -signaaleihin, emme muuta tiedonkeruu- ja käyttökäytäntöjämme, kun havaitsemme tällaisen signaalin selaimestasi.r.

MUUTOKSET

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain esimerkiksi käytäntöjemme muutosten huomioon ottamiseksi tai muista toiminnallisista, oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä.

OTTAA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen hello@5minskin.com tai postitse käyttämällä alla olevia tietoja:

15075 SW 137TH STREET UNIT #10 MIAMI, FL 33196 USA

Viimeksi päivitetty:30.03.2023

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme valitukseen, sinulla on oikeus tehdä valituksesi asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle. Voit ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

Datan käyttö

Jaamme (vierailija, asiakas) tilauksesi seurantanumerosi, kuriirinimesi ja tapahtumanumerosi, jotka liittyvät tilauksiin. Proveway Uptrack -nimisen palveluntarjoajan kanssa. Proveway Uptrack Synkronoi ja tarkistaa toimitustiedot maksuyhdyskäytäviin. Proveway Uptrack ei käytä henkilökohtaisia tietoja, kuten sähköpostiosoitetta ja nimeäsi. Voit lukea lisää Provewayn tietosuojakäytännöstä täältä - https://www.proveway.com/blog/privacy-policy